2014: Any de consolidació

Durant aquest 2014, Total Planning hem seguit consolidant-nos gràcies a les inversions en qualitat, maquinària, la feina ben feta i la voluntat constant d’oferir el millor producte a tots els clients que confien en nosaltres.

Hem aconseguit la Certificació EN 9100 que garanteix la qualitat, fiabilitat i seguretat dels sistemes i productes aeronàutics i aeroespacials. Aquesta norma és una de les més exigents de l’ àmbit industrial a causa de les altes exigències de qualitat, fiabilitat i manteniment que es requereixen. Amb aquest referencial, Total Planning ha aconseguit el reconeixement internacional del seu Sistema de Gestió de la Qualitat, a més de proporcionar importants avantatges competitius en el sector.

Enguany també hem invertit en maquinària ja que comptarem amb una nova màquina de 5 eixos (HAAS model 750), la qual estarà operativa a principis de gener. Amb aquesta nova adquisició, l’ empresa ja tindrà 3 màquines de 5 eixos al parc de maquinària per seguir cobrint les necessitats dels clients, aconseguint més capacitat i més hores de producció. La HAAS també serà molt important per seguir treballant amb el sector aeronàutic i aeroespacial continuant amb la nostra voluntat d’oferir la màxima qualitat en tots els nostres productes.

 

 

Tot això no hauria estat possible sense la confiança i l’esforç dels nostres clients, proveïdors i treballadors.Després del trasllat que vam fer l’any passat, hem seguit treballant per obtenir una millora contínua de la nostra feina i afrontem amb entusiasme aquest nou any que es presenta ple de reptes i ganes de seguir superant-nos dia a dia.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Desplaça cap amunt

COMPROMESOS AMB EL

Medi ambient

Comptem amb la norma internacional de medi ambient ISO14001 des del mes de desembre de 2021