2014: Any de consolidació

Durant aquest 2014, Total Planning hem seguit consolidant-nos gràcies a les inversions en qualitat, maquinària, la feina ben feta i la voluntat constant d’oferir el millor producte a tots els clients que confien en nosaltres.

Hem aconseguit la Certificació EN 9100 que garanteix la qualitat, fiabilitat i seguretat dels sistemes i productes aeronàutics i aeroespacials. Aquesta norma és una de les més exigents de l’ àmbit industrial a causa de les altes exigències de qualitat, fiabilitat i manteniment que es requereixen. Amb aquest referencial, Total Planning ha aconseguit el reconeixement internacional del seu Sistema de Gestió de la Qualitat, a més de proporcionar importants avantatges competitius en el sector.

Enguany també hem invertit en maquinària ja que comptarem amb una nova màquina de 5 eixos (HAAS model 750), la qual estarà operativa a principis de gener. Amb aquesta nova adquisició, l’ empresa ja tindrà 3 màquines de 5 eixos al parc de maquinària per seguir cobrint les necessitats dels clients, aconseguint més capacitat i més hores de producció. La HAAS també serà molt important per seguir treballant amb el sector aeronàutic i aeroespacial continuant amb la nostra voluntat d’oferir la màxima qualitat en tots els nostres productes.

 

 

Tot això no hauria estat possible sense la confiança i l’esforç dels nostres clients, proveïdors i treballadors.Després del trasllat que vam fer l’any passat, hem seguit treballant per obtenir una millora contínua de la nostra feina i afrontem amb entusiasme aquest nou any que es presenta ple de reptes i ganes de seguir superant-nos dia a dia.

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Scroll to Top

COMPROMESOS AMB EL

Medi ambient

Comptem amb la norma internacional de medi ambient ISO14001 des del mes de desembre de 2021