Certificació EN 9100 per garantir qualitat, fiabilitat i seguretat dels sistemes i productes aeronàutics i aeroespacials

Total Planning aposta sempre per la màxima qualitat en tots els seus processos. És per aquest motiu que des d’ octubre compta amb la Certificació EN 9100, la qual proporciona seguretat i fiabilitat de tots els productes que dissenya, fabrica o mecanitza.

Els productes aeronàutics, espacials i de defensa estan sotmesos a unes exigències molt altes quant qualitat, fiabilitat i mantenibilitat a causa de les condicions d’ operació dels mateixos. Aquest fet ha provocat que la normativa de qualitat en el sector sigui una de les més exigents en l’ àmbit industrial.

Aquesta norma EN 9100 representa un important avanç per a la indústria aeronàutica, espacial i de defensa en harmonitzar els requisits dels Sistemes de Gestió de la Qualitat d’ alguns dels majors fabricants i subministradors aeronàutics, espacials i de defensa, incloent entre altres AIRBUS INDUSTRIE, BAE SYSTEM, THE BOEING COMPANY, PRATT & WHITNEY i ROLLS ROYCE.

Amb aquest referencial, Total Planning ha aconseguit el reconeixement internacional del seu Sistema de Gestió de la Qualitat, a més de proporcionar importants avantatges competitius en el sector.

BENEFICIS DEL REFERENCIAL EN 9100

·       Millora del prestigi i de la imatge (de l’empresa)

·       Augment de l’ eficàcia i eficiència dels processos( de l’ empresa)

·       Potència les relacions beneficioses entre client i empresa

·       Augmenta la confiança dels clients

·       Augmenta la competitivitat

·       Incrementa la qualitat: Lliurament de productes més fiables mitjançant processos més eficients

·       Processos més exigents: Processos més robustos en la cadena de subministrament

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Desplaça cap amunt

COMPROMESOS AMB EL

Medi ambient

Comptem amb la norma internacional de medi ambient ISO14001 des del mes de desembre de 2021