L’Institut Mare de Déu de la Mercè visita Total Planning

Alumnes de l’Institut Mare de Déu de la Mercè de Barcelona han visitat les instal·lacions de Total Planning amb l’objectiu de conèixer de primera mà com és el funcionament intern de l’empresa en el seu dia a dia, una gran iniciativa de cara a la formació tècnica d’aquests futurs mecànics. Els estudiants han rebut una conferència sobre les tècniques de mecanització amb màquines CNC.

Es tracta d’una visita que entra dins de l’àrea de col·laboració de Total Planning amb diferents escoles. L’institut La Màre de Déu de la Mercè ja va acudir el 2015 a visitar les instal·lacions de l’empresa i amb aquesta nova visita es fomenta l’aprenentatge continu dels alumnes de cara a afavorir la seva formació i la seva immersió en el món professional. A més és una forma que els estudiants puguin posar en pràctica molts dels seus coneixements i coneguin així la feina, el ritme i la rutina del dia a dia en un taller de mecanitzats.

Els alumnes van gaudir d’una conferència sobre el treball que es realitza al taller. A més van poder resoldre tota mena de dubtes i realitzar preguntes. Gràcies a aquesta col·laboració, l’empresa obre les portes del món laboral a aquests estudiants. Alguns d’ ells podran realitzar un període d’ aprenentatge i pràctiques en la companyia i en un futur tindran fins a la possibilitat de passar a formar part del personal de Total Planning.

Amb aquesta nova visita, Total Planning contribueix a la formació i aprenentatge de nombrosos alumnes gràcies a una col·laboració estreta amb diferents escoles. L’Institut Màre de Déu de la Mercè és una de les escoles col·laboradores amb l’empresa d’una llista on també es troben Els Salesians, l’Escola del Treball o l’Institut Pompeu Fabra, entre d’altres.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Desplaça cap amunt

COMPROMESOS AMB EL

Medi ambient

Comptem amb la norma internacional de medi ambient ISO14001 des del mes de desembre de 2021