Especialistes en mecanitzats per a diferents sectors

Total Planning és una empresa que destaca per la seva versatilitat i la seva capacitat per adaptar-se a les diferents indústries per a les quals treballa. Gràcies a la diversitat de materials i la tipologia de peces que l’empresa mecanitza, ofereix serveis a un gran nombre de sectors professionals. Des de la fabricació de maquinària i embalatge fins als sectors mèdic, aeronàutic i aeroespacial, telecomunicacions, petroquímic, ferroviari, enginyeria i automoció. Total Planning, que compta amb 60 anys d’experiència, ofereix un servei personalitzat per a cada un dels seus clients.

Per volum de facturació, el sector de fabricació de maquinària i packaging és el pilar més important per a l’empresa, representant un 35% del total. Total Planning mecanitza i munta conjunts d’una àmplia gamma de components essencials per a fabricants de maquinària en general i principalment per a l’embalatge alimentari, per a laboratoris, farmacèutiques… L’empresa ofereix col·laboració tècnica directa als seus clients, per així obtenir el millor procés i al millor preu. Total Planning no només mecanitza les peces, sinó que també s’encarrega de comprar tots els components necessaris (peces de làser, decolletatge, materials comercials, a més de realitzar els tractaments necessaris, pavonat, zincat, engomat…) i dur a terme el muntatge i el testeig posterior del producte. Es realitzen sèries mitjanes i grans de fabricació (entre 50 i 250 peces per lot).

El segon sector per volum de facturació és el mèdic i farmacèutic. La indústria mèdica és clau per a l’empresa i un dels mercats on més creixement està tenint. Total Planning fabrica una àmplia gamma de components, a més de diagnòstic, envasat, instrumentació quirúrgica, etc. El requisit més important per a aquest sector és la qualitat i per això, l’empresa treballa amb total precisió i compromís. Es realitzen components per a màquines d’anàlisis de sang, de manera que es tracta de peces perfectament acabades i estèticament perfectes amb un tractament posterior- anoditzat o anoditzat dur- i sense cap tipus de desviació. Es realitzen sèries mitjanes, d’entre 20 i 100 peces per lot.

Finalment, en tercera posició per volum està el sector aeronàutic i aeroespacial, una àrea important que ha mostrat gran resistència als cicles de crisi econòmica. Dins d’aquesta indústria, Total Planning treballa mecanitzant diverses referències avionables (tant avions com helicòpters ), per telescopis, satèl·lits, defensa… Aquests solen ser mecanitzats en materials específics com són l’alumini, els composites o el titani, materials amb els quals s’intenta reduir el pes dels avions. Es fabriquen sèries curtes (entre 1 i 20 peces per lot).

En definitiva, Total Planning es caracteritza per la seva qualitat i el seu compromís amb el treball i amb el client i està immersa en els diferents sectors per als quals serveix, buscant el vincle amb els mateixos a través d’una atenció i un resultat on ressalta l’excel·lència.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Desplaça cap amunt

COMPROMESOS AMB EL

Medi ambient

Comptem amb la norma internacional de medi ambient ISO14001 des del mes de desembre de 2021