Formant els professionals del futur

Des de Total Planning contribuïm a la formació tècnica dels futurs mecànics a través de col·laboracions amb instituts de l’àrea de Barcelona, com ara Els Salesians, l’Escola del Treball, l’ Institut de la Mercè i l’ Institut Pompeu Fabra entre d’altres.

D’aquesta manera, oferim als estudiants l’oportunitat de veure de primera mà com funciona una empresa i posar en pràctica tots els coneixements apresos, al mateix temps que milloren dia a dia.

Aquest període d’ aprenentatge a la nostra empresa els hi pot obrir també les portes del món laboral, ja que alguns tenen la possibilitat de passar a formar part del el nostre equip de professionals un cop finalitzat el període de pràctiques.

Per a millorar la relació escola – empresa, també s’organitzen periòdicament visites d’aquestes escoles a les nostres instal·lacions. La finalitat d’aquestes trobades és que els joves vegin com és el dia a dia en un taller de mecanitzats. Aquí, a part de rebre les explicacions pertinents, també tenen la ocasió de preguntar i resoldre dubtes, un punt molt important en la seva formació.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Desplaça cap amunt

COMPROMESOS AMB EL

Medi ambient

Comptem amb la norma internacional de medi ambient ISO14001 des del mes de desembre de 2021