La importància de la qualitat en els mecanitzats

La qualitat és un aspecte que adquireix molta importància en la indústria manufacturera i la seva gestió s’ha de planificar al detall, amb objectius de qualitat a llarg termini i una estratègia de millora constant o permanent. Total Planning aposta sempre per cuidar aquest aspecte i per garantir la qualitat en cadascun dels seus processos i per això treballa sota la Certificació ISO 9001:2008 i la Norma Aeronàutica EN 9100:2009 (renovada aquesta mateixa setmana).

Són molts els avantatges que aporta aquest referencial a l’empresa com la millora del prestigi, l’augment de la competitivitat, a més d’afavorir la confiança dels clients gràcies a una gestió de la qualitat que proporciona transparència i eficiència en tots els processos.

El desenvolupament dels mecanitzats no cessa gràcies a l’evolució de les tecnologies que suposen millores en els processos i metodologies dels mateixos, de la mateixa manera que en els tipus de tall i els materials, i és per això necessari que es generin elements de precisió i qualitat de forma permanent.

Per dur a terme una gestió adequada de la qualitat, és necessària la col•laboració de tots els pilars de l’empresa. Tant personal com adreça han de treballar en conjunt per assegurar la millora contínua dels processos i el compliment de la política establerta a través d’una sèrie de plans d’acció, l’execució d’unes estratègies i finalment, una avaluació i un control. Aquest procés és una part essencial de l’operació de la companyia per garantir la qualitat i, per tant, la satisfacció dels clients.

Els mecanitzats de precisió fan referència a processos industrials estrictes i rígids al servei de sectors més exigents encara, que no podrien dur-se a terme sense aquest ple compromís amb la qualitat.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Desplaça cap amunt

COMPROMESOS AMB EL

Medi ambient

Comptem amb la norma internacional de medi ambient ISO14001 des del mes de desembre de 2021