La internacionalització del servei de mecanització de precisió

Total Planning manté una màxima constant, desenvolupar un creixement internacional a nivell europeu sense cap tipus de limitacions i per a tot tipus de sectors i indústries. Europa és l' objectiu prioritari en la internacionalització dels seus serveis i la seva principal aposta. França i Alemanya, en particular, són els principals països de treball per a l'empresa gràcies a la tasca d'agents comercials en aquestes dues zones i al treball continu de la companyia per refermar-se en aquest mercat. L' assistència a fires de subcontractació afavoreix aquest desenvolupament, que l' ha portat a un notable creixement exportador en els darrers anys.

Total Planning es caracteritza per aquest desenvolupament continu a Europa, gràcies a la qualitat i exigència dels seus serveis. La companyia sempre ha apostat amb fermesa per créixer en el mercat internacional i, gràcies a això, ha collit grans beneficis. Entre els clients internacionals destaquen diverses multinacionals de diferents àmbits com l'aeronàutica, l'enginyeria, la tecnologia mèdica i el sector ferroviari.

La Cambra de Comerç de Barcelona ha estat important per a l'empresa en aquest procés d'internacionalització, gràcies a una col·laboració conjunta en missions, fires i trobades comercials que ha afavorit aquest desenvolupament europeu. El creixement és continu i per això l'empresa acudeix cada any a diversos esdeveniments internacionals. En aquest cas, l'empresa acudirà, el pròxim mes d'abril, a la Fira de Hannover amb l'objectiu d'assolir relacions amb empreses internacionals. Serà un punt de trobada important amb caps de compra d'altres companyies. A més, gràcies a diferents programes promoguts per la Cambra de Comerç, l'empresa entrarà en contacte directe amb clients potencials.

Una internacionalització que va començar aproximadament fa 10 anys i que cada dia adquireix més importància a nivell de facturació. La companyia segueix progressant en la seva aventura europea, any rere any, i treballant en mercats potents i molt exigents, cosa que garanteix la qualitat constant i l'eficàcia dels seus serveis. Tot i que Europa és el principal mercat d'acció per a Total Planning, l'empresa no descarta obrir altres fronteres en un futur.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Desplaça cap amunt

COMPROMESOS AMB EL

Medi ambient

Comptem amb la norma internacional de medi ambient ISO14001 des del mes de desembre de 2021