La internacionalització del servei de mecanització de precisió

Total Planning manté una màxima constant, desenvolupar un creixement internacional a nivell europeu sense cap tipus de limitacions i per a tot tipus de sectors i indústries. Europa és l' objectiu prioritari en la internacionalització dels seus serveis i la seva principal aposta. França i Alemanya, en particular, són els principals països de treball per a l'empresa gràcies a la tasca d'agents comercials en aquestes dues zones i al treball continu de la companyia per refermar-se en aquest mercat. L' assistència a fires de subcontractació afavoreix aquest desenvolupament, que l' ha portat a un notable creixement exportador en els darrers anys.

Total Planning es caracteritza per aquest desenvolupament continu a Europa, gràcies a la qualitat i exigència dels seus serveis. La companyia sempre ha apostat amb fermesa per créixer en el mercat internacional i, gràcies a això, ha collit grans beneficis. Entre els clients internacionals destaquen diverses multinacionals de diferents àmbits com l'aeronàutica, l'enginyeria, la tecnologia mèdica i el sector ferroviari.

La Cambra de Comerç de Barcelona ha estat important per a l'empresa en aquest procés d'internacionalització, gràcies a una col·laboració conjunta en missions, fires i trobades comercials que ha afavorit aquest desenvolupament europeu. El creixement és continu i per això l'empresa acudeix cada any a diversos esdeveniments internacionals. En aquest cas, l'empresa acudirà, el pròxim mes d'abril, a la Fira de Hannover amb l'objectiu d'assolir relacions amb empreses internacionals. Serà un punt de trobada important amb caps de compra d'altres companyies. A més, gràcies a diferents programes promoguts per la Cambra de Comerç, l'empresa entrarà en contacte directe amb clients potencials.

Una internacionalització que va començar aproximadament fa 10 anys i que cada dia adquireix més importància a nivell de facturació. La companyia segueix progressant en la seva aventura europea, any rere any, i treballant en mercats potents i molt exigents, cosa que garanteix la qualitat constant i l'eficàcia dels seus serveis. Tot i que Europa és el principal mercat d'acció per a Total Planning, l'empresa no descarta obrir altres fronteres en un futur.

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Scroll to Top

COMPROMESOS AMB EL

Medi ambient

Comptem amb la norma internacional de medi ambient ISO14001 des del mes de desembre de 2021