Les quatre claus de Total Planning per al 2016

Total Planning comença 2016 amb diverses premisses clares que perseguir durant aquests pròxims dotze mesos. Un any de treball per complir objectius i seguir creixent tant a nivell nacional com internacional en tots els àmbits, factor humà, clients, desenvolupament, maquinària… Aquestes són les principals claus que l’empresa es planteja en aquest nou any.

  1. Un dels objectius principals de Total Planning és mantenir el seu desenvolupament internacional i continuar augmentant el percentatge d’ exportació respecte a la facturació total de la companyia. Per a això, l’ empresa té prevista l’ assistència durant aquest any a diverses fires internacionals de subcontractació, que li permeti refermar-se en el mercat europeu, en concret a França i Alemanya. Una dels esdeveniments als quals l’empresa va a acudir és la Fira de Hannover que tindrà lloc a l’abril, del 25 al 29.
  2. Una altra de les claus que persegueix l’empresa és augmentar la facturació general respecte als números del 2015. Un objectiu que els permetrà mantenir-se com un referent al mercat i com una marca líder davant la competència.
  3. A més, Total Planning treballa de forma constant pels clients i per tant, una altra premissa que l’empresa ha de perseguir aquest 2016 és la millora del servei al client i en tots els aspectes, tant en qualitat del treball com en els terminis de lliurament. Per a això, l’empresa renovarà el seu parc de maquinària, substituint entre una i dues màquines de 3 eixos i a més, va a treballar en la formació constant del personal apostant així pel capital humà de la companyia.
  4. Finalment, la quarta premissa que Total Planning espera assolir en els pròxims mesos és la millora en estalvi energètic amb diferents modificacions en la infraestructura de l’empresa.

Són quatre objectius que han de marcar el desenvolupament i creixement de l’empresa al llarg del 2016 però mantenint sempre la màxima d’una qualitat constant i una millora contínua en cadascun dels processos, unit al servei de la total satisfacció del client.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Desplaça cap amunt

COMPROMESOS AMB EL

Medi ambient

Comptem amb la norma internacional de medi ambient ISO14001 des del mes de desembre de 2021