Nou monoplaça EcoRacing amb la col·laboració de Total Planning

Total Planning continua treballant amb l’Escola Tècnica Superior d’Enginyers Industrials de Barcelona, ETSEIB i el seu equip Motorsport en el disseny del monoplaça que temporada rere temporada competeix a la Formula Student World i el campionat nacional. L’equip ha presentat el seu nou cotxe de curses, l’ecoRacing per a la temporada 2017 que ara comença. La seva primera cita està sent a Montmeló al Circuit de Barcelona-Catalunya del 23 al 27 d’agost. Total Planning col·labora des del 2015 amb aquesta escola en la mecanització d’algunes de les peces del monoplaça. 

En aquesta ocasió, l’ecoRacing presenta grans novetats tècniques on destaca la seva nova aerodinàmica. Es tracta del primer monoplaça del projecte amb alerons tant a la part davantera com posterior. A més, l’ecoRZ 2017 segueix apostant per una carrosseria 100% reciclable d’ABS i unes optimitzades llantes híbrides de fibra de carboni i alumini, que afavoreix la reducció del pes del vehicle, fins als 210 kg. També s’han optimitzat el difusor amb nous apèndixs i d’aquesta manera, l’equip espera retallar uns 3 segons en cada volta.

Amb aquestes noves millores i un monoplaça renovat, l’equip vol revalidar el títol de millor equip espanyol obtingut la passada temporada a la Formula Student Spain i a més, seguir dins del Top 10 del Formula Student World Ranking – Electric.

Des de Total Planning seguirem molt de prop l’evolució i els resultats del nou monoplaça i volem desitjar una temporada plena d’èxits a tot l’equip d’ETSEIB Motorsport.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Desplaça cap amunt

COMPROMESOS AMB EL

Medi ambient

Comptem amb la norma internacional de medi ambient ISO14001 des del mes de desembre de 2021