Objectius comercials 2018

Total Planning ja està immersa en els seus plans comercials per al primer semestre de 2018. Sis mesos de treball constant i de desenvolupament internacional. L' empresa vol augmentar la seva presència i seguir progressant tant a nivell nacional com europeu, i ja té tancada la seva participació en els principals esdeveniments del sector de subcontractació industrial. La primera cita són les trobades empresarials B2B Medi'Nov 2018 a Grenoble (França) els pròxims dies 21 i 22 de març. És un esdeveniment centrat en el sector de les tecnologies mèdiques i on participen grans contractistes europeus com fabricants de dispositius i equips mèdics. La Cambra de Comerç de Barcelona ha organitzat una participació de les empreses catalanes per refermar relacions i contactes amb tota mena de compradors i companyies i així promoure la internacionalització. El passat any van entaular relacions comercials 280 empreses. Per a Total Planning és una nova oportunitat de seguir creixent en el sector mèdic, una tecnologia clau per a la companyia i que cada any suposa un major nivell de facturació.

Uns dies més tard, del 27 al 30 de març, Total Planning estarà present a la fira Midest de Subcontractació Industrial a París, el major esdeveniment industrial del país. És una trobada que obre una àmplia gamma d'oportunitats comercials per als participants, inicia estratègies, vincles, aliances i és una plataforma d'intercanvi real entre la recerca i la indústria. Total Planning ja ha participat anteriorment en aquest esdeveniment i enguany ho fa amb un estand propi.

Al costat de Midest, la Fira de subcontractació Hannover Messe és una altra de les cites més importants d'Europa. Són les dues dates claus per al sector. Tindrà lloc a la ciutat alemanya de Hannover del 23 al 27 d'abril i Total Planning també estarà present amb un estand propi. L'esdeveniment va a girar al voltant dels avanços de la Indústria 4.0, i oferirà solucions revolucionàries d'automatització, informàtica i energia, així com les seues plataformes.

L'últim esdeveniment del semestre per a Total Planning és la Fira de Subcontractació Industrial de Bilbao, que se celebrarà al juny tot i que la seva presència encara està per confirmar.

Aquestes són les accions comercials de Total Planning per al primer semestre del 2018. Treball, compromís, desenvolupament i internacionalització són les 4 claus de l' empresa per a aquests mesos. La seva presència en aquestes diferents fires consolida any rere any la companyia com un referent de qualitat en el sector industrial.

objectius comercials 2018 fira bilbao

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Desplaça cap amunt

COMPROMESOS AMB EL

Medi ambient

Comptem amb la norma internacional de medi ambient ISO14001 des del mes de desembre de 2021