Serveis integrals i processos addicionals

Total Planning és una empresa de mecanitzats de precisió que ofereix un servei integral als seus clients. El seu parc de maquinària format per diferents centres de mecanització i torns CNC abasta la mecanització de tot tipus de peces, materials i morfologia. L' objectiu de l' empresa és subministrar al client el producte acabat i per això ofereix diferents processos addicionals:processos addicionals

  1. Adquisició de la matèria primera: Mecanitzem tota mena de materials, des d'acers comuns a altres més especials com el carboni o el titani passant per una àmplia gamma de mètals no fèrrics i plàstics tècnics.
  2. Procés de mecanització: Al nostre parc de maquinària, treballem amb peces de diverses mides i morfologia, peces tornejades o fresades partint de materials en barra, fosa, pletina o placa.
  3. Tractaments tèrmics i superficials: Gestionem els acabats del producte, els tractaments que es requereixen (tèrmics o químics) així com els recobriments i certificats necessaris.
  4. Control de qualitat: Comptem amb un laboratori propi que s'encarrega de controlar de forma exhaustiva la qualitat durant tot el procés per complir amb els requisits dels clients.
  5. Muntatge de petits conjunts: Realitzem el muntatge de peces mecanitzades a les nostres instal·lacions al costat d'altres materials comercials o fabricats en processos complementaris al nostre. D'aquesta manera, aconseguim l'ajust i funcionament perfecte del producte final.

Els nostres tècnics a més optimitzen cada fabricació per ajustar-la així a les necessitats de cada client. D'aquesta manera, el nostre departament especialitzat s'encarrega de decidir quin és el millor procés productiu a seguir segons les capacitats i objectius.

Total Planning col·labora amb diverses empreses per complir els diferents processos de cada treball i en la selecció d'aquests col·laboradors, la companyia exigeix una qualitat absoluta, la mateixa qualitat que s'imposa a ella mateixa. D'aquesta manera, el client rebrà el producte totalment acabat i complint els alts requisits de qualitat que demanda.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Desplaça cap amunt

COMPROMESOS AMB EL

Medi ambient

Comptem amb la norma internacional de medi ambient ISO14001 des del mes de desembre de 2021