Total Planning ja és nou soci de PIMEC

Total Planning està d’enhorabona. L’empresa ja forma part de PIMEC com a entitat associada. PIMEC, micro petita i mitjana empresa de Catalunya, treballa per a pimes i autònoms per afavorir el seu desenvolupament econòmic i vetllar pels seus interessos gràcies al seu treball i presència constant en taules, accions, reunions i comissions d’interès per a les pimes i la seva competitivitat.

D’aquesta manera, Total Planning tindrà accés a un gran nombre de serveis, com ara suport institucional, assessoria jurídica, accions de màrqueting i comunicació, mediació d’assegurances, estratègies empresarials, internacionalització, plans de formació a mida, gestió de recursos humans, accés a noves tecnologies i programes d’innovació, entre d’altres.

Sens dubte, es tracta d’una àmplia gamma de serveis que va a aportar a l’empresa tota mena de beneficis i avantatges per a afavorir el seu progrés i desenvolupament. PIMEC també ha desenvolupat una eina de treball perquè els diferents socis puguin dinamitzar el seu negoci i afavorir la seva visibilitat a altres empreses associades.

Els beneficis no acaben aquí. La institució a més negocia anualment tot tipus d’acords de col·laboració amb terceres empreses per aconseguir avantatges i descomptes especials i exclusius. És un servei especial per afavorir la competitivitat i l’estalvi econòmic de cada un dels socis.

Gràcies a aquest acord de col·laboració, Total Planning ja forma part d’una entitat que va representar i defensar els seus interessos en tot moment gràcies a la seva actuació com a agent econòmic i social en polítiques públiques, iniciatives de legislació i davant tota mena d’òrgans consultius.

 

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Desplaça cap amunt

COMPROMESOS AMB EL

Medi ambient

Comptem amb la norma internacional de medi ambient ISO14001 des del mes de desembre de 2021