Total Planning s'uneix a CEDEC per assolir l'excel·lència empresarial

Total Planning ha compartit la seva experiència amb CEDEC©, el Centre Europeu d'Evolució Econòmica i des d'aquest passat mes de març, la companyia ja és present a la seva pàgina web. Total Planning va realitzar al març una consultoria amb CEDEC© amb la finalitat d'analitzar el funcionament i control de l'empresa, i així elaborar un sistema de control de la planificació a la planta productiva. L' objectiu principal és millorar i augmentar la productivitat controlant cada procés i establint els mitjans de coordinació que afavoreixin el bon funcionament.

CEDEC© ens ha acompanyat durant 3 setmanes de manera rigorosa, professional i eficaç per estudiar i analitzar aquests aspectes i establir paràmetres que afavoreixin la nostra productivitat i ens ajudin a millorar dia a dia amb l'objectiu d'assolir l'excel·lència empresarial.

CEDEC©, amb seu a Brussel·les, Milà, Ginebra i Barcelona, és una empresa referent a nivell europeu en tot tipus de serveis de consultoria estratègica i d'organització per a PIMES des de l'any 1965.

D'aquesta manera, Total Planning segueix creixent i ja ha passat a formar part del gran nombre d'empreses europees satisfetes i disposades a compartir la seva història a CEDEC©. Gràcies a això, la companyia serà visible per a milers d'empresaris europeus de diversos països, un factor que afavoreix la seva progressió i creixement internacional.

CEDEC

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Scroll to Top

COMPROMESOS AMB EL

Medi ambient

Comptem amb la norma internacional de medi ambient ISO14001 des del mes de desembre de 2021