Total Planning s'uneix a CEDEC per assolir l'excel·lència empresarial

Total Planning ha compartit la seva experiència amb CEDEC©, el Centre Europeu d'Evolució Econòmica i des d'aquest passat mes de març, la companyia ja és present a la seva pàgina web. Total Planning va realitzar al març una consultoria amb CEDEC© amb la finalitat d'analitzar el funcionament i control de l'empresa, i així elaborar un sistema de control de la planificació a la planta productiva. L' objectiu principal és millorar i augmentar la productivitat controlant cada procés i establint els mitjans de coordinació que afavoreixin el bon funcionament.

CEDEC© ens ha acompanyat durant 3 setmanes de manera rigorosa, professional i eficaç per estudiar i analitzar aquests aspectes i establir paràmetres que afavoreixin la nostra productivitat i ens ajudin a millorar dia a dia amb l'objectiu d'assolir l'excel·lència empresarial.

CEDEC©, amb seu a Brussel·les, Milà, Ginebra i Barcelona, és una empresa referent a nivell europeu en tot tipus de serveis de consultoria estratègica i d'organització per a PIMES des de l'any 1965.

D'aquesta manera, Total Planning segueix creixent i ja ha passat a formar part del gran nombre d'empreses europees satisfetes i disposades a compartir la seva història a CEDEC©. Gràcies a això, la companyia serà visible per a milers d'empresaris europeus de diversos països, un factor que afavoreix la seva progressió i creixement internacional.

CEDEC

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Desplaça cap amunt

COMPROMESOS AMB EL

Medi ambient

Comptem amb la norma internacional de medi ambient ISO14001 des del mes de desembre de 2021