Reptes i objectius de Total Planning per a la segona meitat de l’any

A Total Planning afrontem la segona meitat de l’any amb reptes que ens il·lusionen i impulsen a seguir consolidant l’empresa gràcies a nous projectes, l’optimització del nostre procés productiu i la continuïtat dels nostres estàndards de qualitat.

Des de principis de 2015, estem implantant un programa de gestió de la producció en l’ERP, el qual ens permet gestionar informàticament els treballs que realitzem a les nostres instal·lacions. D’aquesta manera, podem tenir controlat en tot moment l’estat real de cada comanda, la qual cosa ens permet conèixer el termini real de lliurament de cada treball.

Al setembre farem una auditoria per renovar la Norma EN9100. Amb aquesta renovació reafirmarem nostre compromís estricte amb la qualitat, fiabilitat i seguretat. Relacionat amb aquest punt, hem signat un acord de qualitat concertada amb un dels nostres principals clients. Aquest acord suposa per al client un menor cost en els seus controls de recepció, ja que permeten disminuir progressivament els controls mitjançant la seva confiança en el nostre sistema de qualitat.

D’altra banda, la nostra assistència a la Fira Subcontractació està donant els seus fruits i els nous contactes que vam realitzar durant aquests dies ja s’estan convertint en comandes. El nostre equip seguirà amb aquestes relacions comercials iniciades el passat mes de maig per continuar augmentant la nostra cartera de clients, tant nacionals com internacionals.

Pel que fa a la internacionalització comentada en el punt anterior, el nostre nou comercial a Alemanya ja ha començat a obrir-nos les portes a aquest exigent mercat que aviat ens oferirà grans possibilitats comercials.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Desplaça cap amunt

COMPROMESOS AMB EL

Medi ambient

Comptem amb la norma internacional de medi ambient ISO14001 des del mes de desembre de 2021